Hurá sneh! Ako vyberať kvalitné zimné oblečenie pre deti?

Hurá sneh! Ako vyberať kvalitné zimné oblečenie pre deti?

29.11.2021 , autor: Little Hipster , foto: Little Hipster

Poradíme vám, ako zo strašiaka, akým je obliekanie detí do zimy a snehu, spraviť praktickú záležitosť. Našou inšpiráciou sú severské krajiny, kde deti trávia veľa času v prírode, za akéhokoľvek počasia a práve preto sa severania stali expertmi na funkčné oblečenie.

3 zásady, ktoré sa oplatí pri nákupe zimného oblečenia dodržať

1. Funkčnosť materiálov je prvoradá, sledujte vodný stĺpec a priedušnosť na zimnom oblečení. Zaručí vám, že bunda či nohavice v snehu nepremoknú a zároveň sa dieťa nebude zbytočne pod bundou potiť.  

2. Zdravé a ekologické materiály – tento aspekt odporúčame sledovať rovnako náležite. Veľa necertifikovaných materiálov a impregnácií zimného oblečenia obsahuje bohužiaľ toxické látky, ktoré vaše dieťa nosí na pokožke a takisto ich vdychuje. 

3. Kvalita strihov je veľmi dôležitá. Zaručí Vám, že oblečenie bude vaše dieťa nosiť dlhšie, ako len jednu sezónu. Budete mať pocit, že bunda rastie spolu s dieťaťom. Na toto sú severania skutoční experti.

Naše tipy na kvalitné zimné bundy a nohavice, ktoré spĺňajú všetky tieto zásady:

Zimná bunda LIEWOOD PALLE s kapucňou je ľahučká a pritom poctivo vyplnená perím. Má vodný stĺpec 12 000 a priedušnosť 8 000, čím sa radí medzi kavlitné funkčné bundy. Vyrobená je z recyklovaného polyesteru s povrchovou úpravou Bionic finish ECO, čo je ekologická impregnácia najvyššej kvality bez obsahu fluorocarbonov, ktoré sú pre detský organizmus toxické. 

Little Hipster

Praktické mamy ocenia aj obojstrannú verziu páperovej bundy LIEWOOD PALOMA, na výber vo farebnej verzii pre chlapcov aj dievčatá.

Little Hipster

Parka LIEWOOD ATLAS 3 v 1 je fantastická v tom, že kúpou jednej bundy máte vybavené obdobie od septembra do apríla. Vnútro parky sa dá nosiť samostatne ako prešívaná bundička na prechodné obdobie, rovnako aj vrchnú časť parky viete obliecť ako ďalší samostatný kúsok. Keď ich spojíte, máte skutočne teplú bundu na zimné obdobie. Tak isto spĺňa funkčnú požiadavku dostatočného vodného stĺpca a priedušnosti. 

Little Hipster

Pre najmenšie detičky v kočíku alebo čerstvých chodcov odporúčame funkčné kombinézy ENFANT so zateplením Thermolite. 

Little Hipster

Pre malých lyžiarov: 

Pokiaľ hľadáte bundu, ktorá je využiteľná aj na lyžovačku, značka COLOR KIDS je trefa do čierneho. Všetky hravé dizajny sa jednoducho kombinujú s jednofarebnými lyžiarskymi nohavicami tej istej značky. 

Štýlová bunda ENFANT je tiež vhodná do mesta aj na lyžovačku. Vyrobená je z recyklovaného polyesteru, so zateplením Thermolite. Veľmi obľúbená je vďaka detailom ako manžeta na palec a nastaviteľná šírka patentu, stiahnutie bundy v páse, snežný pás a mierne predĺžený strih, ktorý dobre chráni chrbát. 

Little Hipster

S výberom zimného oblečenia pre deti vám radi poradíme v našom obchodíku www.littlehipster.sk

Späť na úvod